Læs venligst vores FAQ før du sender os en besked – det kan være du finder svaret her.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQ)

Hvordan får jeg billetterne?

Vi har flere muligheder i forbindelse med leveringen af billetterne, og oftest også muligheden for at være meget fleksibel i forhold til dine ønsker. Bestiller du sæsonkort, så vil disse som udgangspunkt skulle afhentes på Restaurant Yee Rah i centrum af Liverpool på kampdagen, i nogle tilfælde kan vi også arrangere levering til dit hotel og skulle du først ankomme sent på kampdagen, så arrangerer vi at du kan afhente dem på en lokation tæt ved Anfield.

Bestiller du hospitality billetter vil de enten blive sendt pr. mail som E-Tickets 3-4 hverdage før kampen, eller blive leveret til jeres hotel i Liverpool. Leveringsmetoden afhænger af det hvilken type hospitality billet der er købt.

Kan jeg nøjes med kun at købe billetter?

Vi kan desværre ikke tilbyde, at I kun køber billetterne til kampene. Det betyder, at vi som minimum skal kombinere jeres fodboldbilletter med én overnatning.

Kommer vi til at sidde sammen på Anfield?

Hvis I bestiller hospitality billetter kommer I altid til at sidde sammen, uanset antal. Bestiller i sæsonkort, så garanterer vi pladser sammen for op til 4 personer. Det betyder, at er I 5 der skal afsted og ønsker i ikke hospitality billetter, så vil I komme til at sidde 3+2 så tæt på hinanden som muligt.

Skal jeg betale det fulde beløb med det samme?

Ja. Bestillinger gennem os skal betales fuldt ud ved booking. Dette skyldes, at vi ligeledes betaler for billetterne og vores hotelpartnere ved booking.

Hvorfor kan man kun bestille til 4 personer?

Det er kun via hjemmesiden, at man kan bestille op til 4 personer. Kontakter du os før bestilling, så kan vi tilbyde rejser – og billetter med siddepladser sammen -for meget større grupper. Vi tilbyder dog ikke nogen grupperabatter.

Kan jeg tilkøbe flybilletter?

Vi tilbyder desværre ikke muligheden for tilkøb af flybilletter. Skulle du ønske hjælp til at finde den løsning der passer bedst til dig, så tag endeligt fat i os og så hjælper vi glædeligt.

Er det samme pris for børn?

Ja. Der er samme pris for alle uanset alder.

Send os en besked - vi svarer hurtigt!