KAMPEN ER IKKE ENDELIGT FASTLAGT – HVAD BETYDER DETTE?

Står der at den kamp I har kig på ikke er endeligt fastlagt, så betyder det at datoen kun er en umiddelbar indikation af weekenden/midtugen som kampen spilles i. Længere nede kan I se en oversigt over hvornår kampene i de forskellige måneder bliver endeligt fastlagte. Er kampen ikke endeligt fastlagt betyder det, at den nemt kan rykkes fra eksempelvis lørdag til fredag, søndag eller mandag, hvis det er en weekendkamp og fra onsdag til tirsdag eller torsdag hvis det er en midtuge-runde.

Det er vigtigt at være opmærksom på dette i forhold til bestilling af specielt fly, da hotelovernatninger bestilt gennem os altid vil blive tilpasset kick-off tidspunktet hvis det bliver nødvendigt.

Regler & vilkår for bestilling af pakkerejser

HVORNÅR BLIVER KAMPENE ENDELIGT FASTLAGT?
I Premier League bliver kampene oftest endeligt fastsat ca. 1-2 måneder før spilledatoen. Champions League og Europa League kampe er altid endeligt fastlagte fra kort tid efter lodtrækningen, og dermed allerede fra når vi ligger dem op på siden.

I anden halvdel af sæsonen er der altid lidt flere spørgsmålstegn omkring kampprogrammerne, her kan videre avancement i FA Cuppen eller Champions League medføre at allerede endeligt fastlagte kampe bliver rykket én dag frem eller tilbage og i nogle tilfælde rykke kampen til et helt andet tidspunkt. Sidstnævnte kan dog kun være tilfældet med FA Cuppen og dette sørger vi altid for at gøre tydeligt opmærksomme på, både på bestillingssiden og I vil også blive bedt om at bekræfte at I er indforstået med denne risiko efter bestillingen og inden bestillingen bekræftes endeligt af os.

Champions League kampe er altid endeligt fastlagte fra kort tid efter lodtrækningen, og dermed allerede fra når vi ligger dem op på siden.

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@lfcrejser.dk eller lige her.