KAMPEN ER IKKE ENDELIGT FASTLAGT – HVAD BETYDER DETTE?

Står der at den kamp I har kig på ikke er endeligt fastlagt, så betyder det at datoen kun er en umiddelbar indikation af weekenden/midtugen som kampen spilles i. Længere nede kan I se en oversigt over hvornår kampene i de forskellige måneder bliver endeligt fastlagte. Er kampen ikke endeligt fastlagt betyder det, at den nemt kan rykkes fra eksempelvis lørdag til fredag, søndag eller mandag, hvis det er en weekendkamp og fra onsdag til tirsdag eller torsdag hvis det er en midtuge-runde.

Det er vigtigt at være opmærksom på dette i forhold til bestilling af specielt fly, da hotelovernatninger bestilt gennem os altid vil blive tilpasset kick-off tidspunktet.

Regler & vilkår for bestilling af pakkerejser

I anden halvdel af sæsonen er der altid lidt flere spørgsmålstegn omkring kampprogrammerne, her kan videre avancement i FA Cuppen eller Champions League medføre at allerede endeligt fastlagte kampe bliver rykket én dag frem eller tilbage og i nogle tilfælde rykke kampen til et helt andet tidspunkt. Sidstnævnte kan dog kun være tilfældet med FA Cuppen og dette sørger vi altid for at gøre tydeligt opmærksomme på, både på bestillingssiden og I vil også blive bedt om at bekræfte at I er indforstået med denne risiko efter bestillingen og inden bestillingen bekræftes endeligt af os.

Champions League kampe er altid endeligt fastlagte fra kort tid efter lodtrækningen, og dermed allerede fra når vi ligger dem op på siden.

HVORNÅR BLIVER KAMPENE ENDELIGT FASTLAGT?
Her kan du se en oversigt over, hvornår kampene i Premier League bliver endeligt fastlagt af FA og TV udbyderne:

August & september måned:
bliver fastlagt d. 5. juli 2019

Oktober måned:
bliver fastlagt d. 6. august 2019

November måned:
bliver fastlagt d. 16. september 2019

December & januar måned:
bliver fastlagt d. 11. oktober 2019

Februar måned:
bliver fastlagt d. 14. december 2019

Marts måned:
bliver fastlagt d. 24. januar 2020

April måned:
bliver fastlagt d. 21 februar 2020

Maj måned:
bliver fastlagt d. 3. april 2020

HAR DU STADIGVÆK SPØRGSMÅL?
Skulle du stadigvæk have spørgsmål efter at have læst ovenstående, eller er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at tage fat i os på kontakt@lfcrejser.dk eller lige her.